Verlichting

DESIGN - FUNTIONALITEIT - VERBRUIK

Voor verlichting bij u thuis of op kantoor als zowel binnen- als buitenverlichting, kan u bij ons terecht. Elektro Pacco is constant op de hoogte van de laatste nieuwe weetjes en innovaties op het vlak van verlichting. De wereld van de verlichting evolueert constant en snel. Wie had ooit durven te denken dat de gloeilamp op een dag ‘not done’ zou zijn? Vandaag is LED-verlichting hot, maar wat zal morgen de nieuwe technologie zijn?

  1. Welke verlichtingsconfiguratie weegt het minst op uw elektriciteitsrekening?
  2. Hoe belangrijk is design voor u, versus functionaliteit?
  3. Wilt u uw verlichting automatisch laten aansturen?
  4. Heeft u in een bepaalde ruimte gewoon orientatieverlichting nodig of volwaardige verlichting?
  5. Kunnen we verlichting inwerken in plafonds of plinten?
  6. Heeft u een passief huis? Dan zijn andere keuzes aan te raden…

DOMOTICA

PERFECTE CONTROLE OVER VERWARMING EN VERBRUIK

Elektro Pacco werkt voornamelijk met twee grote merken op het vlak van Domotica: Niko en Duotecno. Deze merken voorzien ook geregeld scholing en bijscholing en verstrekken ook certificaten, waarvan wij uiteraard houder zijn. Voor veel mensen lijkt domotica nog altijd een ver-van-mijn-bed gegeven met een hoog prijskaartje. Dat hoeft het echter niet te zijn: het is een investering voor uw confort op lange termijn, maar ook een middel om uw verlichtings- en verwarmingskosten onder controle te houden zonder dat u er zelf de hele dag door aan hoeft te denken.

Onder domotica verstaan we alle vormen van automatiseren van bijvoorbeeld verlichting, rolluiken en verwarming vanuit een centrale aansturing. U kan deze domotica apparaten zelf, zoals u het wenst, voorprogrammeren en aanpassen. De allernieuwste modellen denken tegenwoordig zelf na over de juiste instellingen op basis van uw leef- en woongedrag! Wij verzorgen zelf alle domotica-installaties, van budgetvriendelijk tot high end.

PARLO-TELEFONIE

VERNIEUWINGEN EN INSTALLATIES

Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen van oude installaties – zoals er nogal wat zijn in ons verouderde woon- en appartementen patrimonium. Uiteraard plaatsen wij zelf nieuwe installaties. In appartementsgebouwen is het noodzakelijk, maar ook in gewone woningen heeft een parlofoon of videofoon zijn nut reeds bewezen. Het is een stukje veiligheid inbouwen: u weet, ziet en hoort wie er aan uw deur staat en u beslist zelf voor wie de deur al dan niet opengaat.

Camera bewaking

title

Camera bewaking | Elektro Pacco

onder constructie

Ventilatie

title

Ventilatie | Elektro Pacco

onder constructie

Aarzel zeker niet!

En contacteer ons!